20.4 C
Medemblik
4 augustus 2020 16:32
Medemblik Actueel.

Straks niets meer van de Harddraverij missen door de 2 grote schermen (Foto aangeleverd)
Straks niets meer van de Harddraverij missen door de 2 grote schermen (Foto aangeleverd)

Harddraverij 2018 te volgen op twee grote schermen langs de baan

MEDEMBLIK – De kortebaan van Medemblik is de oudste baan van Nederland. Al sinds 1842 koersen de paarden op de Nieuwstraat. Naast dat de baan de oudste is, is de baan ook uniek want de paarden starten vanaf een helling en….er zit een bocht in het parcours.  Deze bocht beperkt enigszins het zicht op de gehele koers. Om al het publiek langs de baan de mogelijkheid te geven om de koers van start tot finish te kunnen volgen zal ‘Prins Hendrik’ twee schermen plaatsen in 2018.

Blije sponsors tijdens Harddraverij

Het scherm bij de Kaasmarkt in 2017 is zowel bij het publiek, de horeca op de Kaasmarkt, deelnemers, de organisatie en met name de vele sponsors van de harddraverij ontzettend goed bevallen. Waarom de sponsors? Tussen de ritten door kunnen sponsors reclame maken op het scherm. Duizenden toeschouwers zien deze reclame. De sponsors kunnen op veel sympathie rekenen want ze laten op een prachtige manier zien dat ze mooiste dag van Medemblik steunen. 

Ook een scherm bij de finish

Dit jaar gaat Harddraverijvereniging Prins Hendrik dus een stap verder en zal er een tweede scherm worden geplaatst op ongeveer 50 meter vanaf de finish (ter hoogte van Bagijnhof – Breedstraat). Op deze manier heeft het publiek bij de finish ook zicht op de start van alle koersen. 

Diverse reclamemogelijkheden

Door twee schermen te plaatsen kunnen sponsors een nog groter publiek bereiken! Er zijn diverse mogelijkheden om reclame te maken op de schermen. Overigens is het ook mogelijk om bijvoorbeeld als vriendengroep een foto of bericht aan het publiek te laten zien. Interesse? Stuur een email naar bestuur@harddraverijverenigingprinshendrik.nl en er zal direct contact worden opgenomen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?