Geen onderwijs en speelruimte bij dorpshuis Abbekerk

ABBEKERK – Nu de gemeenteraad heeft besloten dat er geen nieuwe Dorpshuis in Abbekerk gaat komen maar dat er vernieuwbouw gaat worden gepleegd, is de kans dat er onderwijs en speelruimte bij het Dorpshuis komt ook verkeken, dit zegt de gemeente Medemblik op vragen van de VVD in de gemeenteraad van Medemblik.

De VVD wilde in aanvulling op eerdere vragen van GemeenteBelangen weten of bij de vernieuwbouw van het MFA in Abbekerk rekening wordt gehouden, zowel bouwkundig als qua ruimte, met de bouw van een nieuwe school tegen het MFA. Volgens de gemeente Medemblik is hier geen sprake meer van omdat er geen ruimte is om op een verantwoordelijke en werkbare wijze onderwijs en speelruimte op het perceel te creëren. Ook is de situatie anders nu het Dorpshuis eigenaar blijft.

Reageren via facebook