Raadsvragen VVD over afvalstoffenheffing, ‘tweede man op vuilniswagen is niet meer nodig’

MEDEMBLIK – De VVD in de gemeente Medemblik hamert al lange tijd op een lagere afvalstoffenheffing voor de inwoners van de gemeente Medemblik. Dirk Steltenpool vraagt zich af of het niet mogelijk is om op de trottoirs waar de rolcontainers staan stippen aan te brengen waarop de bewoners hun rolcontainers kunnen plaatsen. Dit zorgt volgens Steltenpool ervoor dat er dan geen tweede man/vrouw op de vuilniswagen meer nodig is.

Steltenpool wil nu van het college weten of het mogelijk is gelijk met het voorstel over de afvalstoffenheffing die van het najaar vanuit het college richting de gemeenteraad komt, ook een voorstel te doen over de mogelijkheid om de tweede man/vrouw op de vuilniswagen af te schaffen.

Het college heeft 2 weken de tijd om hierop te reageren.

Reageren via facebook