Daarom hebben vrouwen drie tassen, minstens

INGEZONDEN MEDEDELING – Niemand kan zonder een tas en vrouwen al helemaal niet. Menig vrouwenhart gaat sneller kloppen bij het zien van een stijlvolle handtas, schoudertas of clutch. Zelfs de boodschappentas kan veel vrouwen bekoren. We gaan ze even langs. 

Eerst maar eens die handtas onder de loep, want waarom vallen vrouwen daar regelmatig voor in katzwijm? Nou, niet zomaar. Het moet een wel een klasse-tas zijn. Een tas van een hoge kwaliteit met een sterke uitstraling. Het zorgt er namelijk voor dat de persoonlijke uitstraling er ook een boost van krijgt. Als inspirerend voorbeeld noemen we hier Jackie Kennedy (1929-1994), voormalig first lady van Amerika die getrouwd was met president John F. Kennedy.

Jij draagt de tas en de tas draagt jou

Zij droeg een handtas zoals je een handtas dragen moet om er stijlvol en sophisticated uit te zien. Soms in de hand, maar regelmatig over de onderarm. Die arm houd je dan stevig in een hoek van negentig graden en de tas bungelt daar niet aan, maar hangt met mooie volle handvaten stevig over de onderarm. Dán draag jij niet alleen een tas, maar draagt de tas ook jou.

Rugzak dames oogt sportief

Dit was ver voordat de rugzak zijn intrede deed in het leven van vrouwen. Jackie Kennedy zou er misschien tegenwoordig ook wel eentje gedragen hebben, maar altijd op een stijlvolle manier. En dat kun jij ook met een rugzak dames, speciaal op maat ontworpen voor de vrouwenrug. Bijvoorbeeld in leer uitgevoerd en met een elegante sluiting. Op die manier draag je zowel stijlvol als sportief, naar de tennisbaan bijvoorbeeld, een rugzak met je mee.

Draag stijlvolle weekendtas

Naast een hand-schoudertas en een rugzak, is het van belang dat je een weekendtas hebt zodat je ook als je een weekendje op stap gaat, een stijlvolle tas bij je draagt. Ga dus niet voor de lawaaierige rolkoffer of een oude sporttas als je een weekendtripje gaat maken, maar kies een elegante weekendtas waar je mee voor de dag kunt komen. Ze zijn er in alle soorten en maten en van vele kwaliteitsmerken.

Boodschappentas is multifunctioneel

Tel deze tassen bij elkaar op en je komt zeker al aan drie exemplaren. Is er dan nog meer nodig? Zeker wel! Wie de dagelijkse boodschappen doet, komt niet meer weg met een plastic tasje. Not done, milieuvervuilend en zeker niet stijlvol te noemen. Aan plastic doen we niet meer en aan foeilelijke tasjes ook niet. Kies in dit geval voor een mooie boodschappentas of shopper. Bovendien is zo’n tas niet alleen voor de boodschappen geschikt, maar ook voor een middagje shoppen, een ritje naar de sportschool of een uurtje wandelen. Dé boodschappentas is multifunctioneel.

Kies ook dan voor een tas van een mooi materiaal. Ze zijn er van leer tot canvas en van polyurethaan (pu) tot polyester. Zelfs een rieten shopper is een hit en lekker zomers. Kies wat bij je past en doe er heus je boodschappen mee. Zien en gezien worden is het motto. Zorg er dan ook voor dat je er altijd uitziet als om door een ringetje te halen. En ja, dat kan in een mooie casual outfit, en maak deze af met die stijlvolle tas. Of dat nu een boodschappentas, rugzak dames of weekendtas is. En dan hebben we de handtas nog niet eens genoemd. Dan zitten we al op vier stuks!

Reageren via facebook