Reisadvies vakanties buitenland

We mogen weer op vakantie

Het zag er niet meer naar uit maar we mogen weer op vakantie. De meeste Europese landen hebben inmiddels de grenzen weer geopend zodat zij weer toeristen kunnen ontvangen. Ga jij deze zomer nog op zomervakantie en waar zou je heen willen?

Goedkoop naar Spanje

Voor veel mensen zit een zomervakantie er dit jaar niet meer in. De vakantie is al geannuleerd of men wacht liever een jaartje omdat men geen risico wil lopen in het vliegtuig. Voor de mensen die nog wel op vakantie willen is het mogelijk om dit nu op een goedkope manier te doen. Door het grote aanbod en de kleine vraag kun je goedkoop naar Spanje. De vliegtickets en de accommodaties zijn in deze periode vanwege het coronavirus stukken goedkoper dan normaal.

Andalusië

Als je dan kiest voor een goedkope vakantie in Spanje dan moet je nog een keuze maken in welk gedeelte van Spanje jij wilt verblijven. Het ligt er natuurlijk helemaal aan waarvoor je op vakantie gaat, wil je iets ondernemen of lig je liever een paar weken op het strand? Een combinatie van beide is ook mogelijk en helemaal als je kiest voor een vakantie in Andalusië in het zuiden van Spanje.

In Andalusië kun je verschillende grote steden bezoeken zoals Sevilla, Málaga Córdoba, Granada en Ronda waar veel mooie bezienswaardigheden te bezichtigen zijn. Iedere stad in Andalusië heeft bijzondere bezienswaardigheden die echt de moeite waard zijn, het Alhambra in Granada, de Mezquita in Córdoba of het Alcazaba in Málaga.

Stranden

Ook voor een relaxte strandvakantie zit je in het zuiden van Spanje goed. De Costa del Sol heeft met een lengte van 300 kilometer voor ieder wat wils. of je nu de drukte in Marbella op wilt zoeken of liever op een afgelegen strand van de zon geniet alles is er mogelijk. En met ruim 300 zonnedagen per jaar ben je bijna verzekerd van goed weer tijdens jouw vakantie.

Reageren via facebook