Klik & Tik in de Bibliotheek Medemblik, Wervershoof start weer in september

MEDEMBLIK – Op maandag 3 mei start de gratis computercursus Klik & Tik in de Bibliotheek Medemblik. Wervershoof start weer in september. Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe dit werkt, start de Bibliotheek Medemblik met de computercursus Klik en Tik. Klik en Tik is een computercursus van zes lessen, waar deelnemers met de computer leren omgaan, leren internetten en e-mailen.

Tijdens Klik en Tik leren de deelnemers in een kleine groep en op gepaste afstand, onder begeleiding van een docent stap voor stap hoe de computer werkt. Iedereen kan op zijn eigen tempo de computercursus doorlopen. Ook is het mogelijk om thuis of in de Bibliotheek zelfstandig verder te oefenen met Klik en Tik.

Datum:

  • Bibliotheek Medemblik start op maandag 3 mei van 14:30 tot 16:30 uur.
  • Bibliotheek Wervershoof start later dit jaar op maandag 6 september van 14:00 tot 16:00 uur. Aanmelden voor deze cursus kan nu al.

Zes weken lang is er iedere maandag een les. Deelname aan de Klik & Tik-cursus is gratis. Voor € 12,50 kunt u een lesboek aanschaffen die na de cursus ook als naslagwerk kan dienen. Voor meer informatie of om uzelf aan te melden: bel 0228 – 743 943.