Medemblik Actueel.

Bedrijven markten

De West-Friese Groentekraam ook deze donderdag met echte streekproducten

[adrotate group="2"]

Medemblik – Zoals elke dondedag staat de West-Friese Groentekraam ook deze donderdag weer van 10:30 tot 16:00 uur op de parkeerplaats van MFC De Muiter in Medemblik met de lekkerste streekproducten uit West-Friesland, met deze week onbespoten (rauwe) bieten uit Hauwert en zelfgekweekte onbespoten pompoenen.

Maar deze donderdag ‘zuurkool uit het vat’ die samen met de overheerlijke zuurkoolquiche die op Medemblik Actueel stond te maken is.  Maar natuurlijk kunt u ook bij de West-Friese groentekraam terecht voor aardappels,groenten,fruit,peulvruchten en heerlijke eerlijke vruchtensappen met enkel sap van de vruchten en geen toegevoegde suikers.

Reageren via facebook