Zondag 25 april – Opening Het Zwembad Midwoud

MIDWOUD – Sla je slag en zorg dat je abonnement ruim voor de opening van jou is. Een persoonlijk abonnement of een basis-abonnement voor jou en je gezin spaart (in de voorverkoop) een hoop geld. En sowieso is het zwemmen in het verwarmde buitenbad altijd nog een flink stuk goedkoper dan de overdekte binnenbaden…. http://www.hetzwembad.nl/ab/welkom.php

Vrijwilliger worden?

Het zal je niet verbazen dat het organiseren van activiteiten gepaard gaat met aangepaste (Covid-19-)regels, daar ontkomen we dit seizoen helaas nog niet aan. Een en ander betekent dat we opnieuw extra handjes nodig hebben aan het bad. Het bestuur roept daarom iedereen op die graag iets wil doen voor het bad vrijwilliger te worden. Meld je s.v.p. zo spoedig mogelijk aan om bijvoorbeeld kassakiosk-medewerker te worden of ‘Corona-verantwoordelijke’ bij: rvanmeulem@quicknet.nl

Reageren via facebook