Vos vermoord kippen Hero Stam

OPPERDOES – Van Hero Stam mag de vos die zijn 10 kippen heeft vermoord zo snel mogelijk worden opgespoord en opgepakt. Afgelopen vrijdagochtend ontdekte Hero tot zijn grote schrik dat er een vos in het hok van zijn kippen was geweest en ruim 10 van zijn kippen heeft vermoord.

Tegen het NHD verteld Hero dat hij ze net had gekocht en dat er nu enkel nog bebloede rood-witte veren is overgebleven van de kippen. Volgens Hero Stam is er in West-Friesland een echte vossenplaag gaande en dat er toch nu echt iets aan moet worden gedaan.

Lees ook: Vos gezien in Medemblik

Bij Hero Stam rest nu enkel het troosteloze aanblik van een vrijwel lege kippenhok met daarbij een eenzame haan die in 1 nacht vrijwel zijn complete haren heeft zien worden verslonden.

Lees ook: Bizar, dode vos met baksteen aan de staart gevonden in Andijk