Guido Weijers komt naar het het Bon-Theater Medemblik

MEDEMBLIK – Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk. Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Guido blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger? Weijers volgde Masterclasses over ‘geluk‘ aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk.

Uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen komen voorbij en laten zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. Antwoorden op vragen. We beloven geen ‘cabaret’. Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen.

De kaartverkoop voor het optreden van Guide Weijers op 30 april 2022 start op 1 juni 2021. Tickets kosten € 15,- p.p. en kunt u hier bestellen. Het optreden begint om 20:15 uur. Het adres van het Bon-theater is Admiraliteitsweg 6a, in Medemblik. 

Foto aangeleverd

 

Reageren via facebook