Martin Glim ook volgend seizoen hoofdtrainer v.v. Opperdoes

OPPERDOES – Martin Glim en Voetbalvereniging Opperdoes zetten hun samenwerking ook na de zomer voort. De hoofdtrainer gaat dan zijn derde seizoen in bij v.v. Opperdoes.

,,Ik hoop dat we na de zomer een volledig seizoen kunnen afwerken. Want ik heb nu twee niet volwaardige seizoenen kunnen draaien. Vorig jaar waren we in de race voor een plek in de nacompetitie en dit seizoen werd de competitie al na drie wedstrijden stilgelegd. En ik zie nog steeds potentie in de spelersgroep’’, motiveert Glim zijn beslissing.

,Martin ligt goed in de groep. Dat de selectie graag met hem als hoofdtrainer wil doorgaan, bevestigt dat we de goede weg zijn ingeslagen’’, zegt voorzitter John van Dijk. ,,Wij zijn heel tevreden met Martin; ook in coronatijd blijft Martin enthousiast en staat hij vol energie voor de groep.’’

Martin hoopt dat er dit seizoen nog wel een (deel van de) competitie gespeeld gaat worden. ,,Persoonlijk verwacht ik echter dat we niet eerder dan in april weer wedstrijden spelen.’’

Reageren via facebook