Meisjes FC Medemblik c2 uitgeschakeld in beker na nemen strafschoppen

Medemblik – De MC2 van FC Medemblik is er niet in geslaagd de volgende ronde van het bekertoernooi te bereiken. In De Goorn werd woensdagavond na strafschoppen verloren van RKEDO MC1.

Door een doelpunt van Nika Oud nam FC Medemblik in de eerste helft een 0-1 voorsprong. Een treffer van RKEDO in de 2e helft betekende echter een 1-1 eindstand. Strafschoppen moesten dus de beslissing brengen en het werd een spannende aangelegenheid. Nadat beide teams vijf strafschoppen genomen hadden was de stand 3-3. Helaas werd de achtste strafschop door FC Medemblik gemist en was het bekertoernooi ten einde.

Ondanks de uitschakeling verlieten de meiden met opgeheven hoofd De Goorn. RKEDO MC1 speelt een klasse hoger in de 1e klasse, maar door de inzet en goede spel van onze MC2 scheelde het maar weinig of we hadden ze uit het bekertoernooi geknikkerd.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.