FC MEDEMBLIK

FC Medemblik jeugd haalt uit in eerste wedstrijden in de voorjaarscompetitie

MEDEMBLIK – De in de Hoofdklasse uitkomende meisjesteams onder 15-1 en onder 19-1 zijn hun eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie bijzonder goed begonnen. De MO 15-1 won thuis met 6-1 van  HCSC MO 15-1 uit Den Helder terwijl de MO 19-1 met maar liefst 0-7 won van De Blokkers MO 19-1.

De meisjes O 15-1 van coaches Sander Alkema en Dennis Oud waren in hun eerste wedstrijd in de Hoofdklasse uiterst gemotiveerd om een goed resultaat te halen tegen HCSC, waar tegen in de najaarscompetitie 1e klasse nog werd verloren en gelijk gespeeld. Met uitstekend voetbal werd nu een overtuigende 6-1 overwinning behaald. Cadi Boersma was de uitblinker met maar liefst vijf doelpunten. Anna Brakeboer maakte de 6-1 overwinning compleet.

De meisjes O 19-1 van coach Ron Klompe moest aantreden tegen rivaal De Blokkers MO19-1 waarvan in het bekertoernooi nog met 4-2 werd verloren. Hoe anders was het nu. Met prima voetbal werd De Blokkers MO 19-1 naar een kansloze 0-7 nederlaag gespeeld. Binnen drie minuten stond het al 0-2 door doelpunten van Leoni van Beusekom. Vervolgens werd het de wedstrijd van Gabriella stroet. Met vijf doelpunten op rij zorgde zij voor de 0-7 einduitslag.

Reageren via facebook