Strandvogels verlengt contract met trainer Patrick de Vries

ONDERDIJK – Patrick de Vries blijft ook in het seizoen 2021/2022 hoofdtrainer bij v.v. Strandvogels. Door de coronapandemie kreeg de beginnende hoofdtrainer van Strandvogels de zwaarst mogelijke vuurdoop die je maar kan bedenken.

Na slechts vier competitiewedstrijden ging er (voorlopig maar waarschijnlijk definitief) een streep door de competitie. In die vier wedstrijden boekte Strandvogels 3 overwinningen waarmee de ploeg zich, net zoals de laatste jaren, in de bovenste regionen nestelde.

Toch werd in deze korte periode duidelijk dat Patrick de juiste man was en is voor Strandvogels. Ook in de periode waarin niet of nauwelijks getraind kon worden, werden de spelers succesvol gemotiveerd om te blijven werken aan de conditie. Een teken dat het ook tussen trainer en spelers meer dan goed zit, laat het bestuur van v.v. Strandvogels weten.

Hopelijk komt er binnenkort licht aan het einde van de coronatunnel en kan Patrick met zijn spelers weer doen wat ze zo graag doen; voetballen!

Reageren via facebook