13.9 C
Medemblik
15 juli 2020 01:25
Medemblik Actueel.

2e V. V. W. Spellendag succesvol

WERVERSHOOF – Zondag 5 juni was het dan weer zover de tweede vvw spellen dag. De weergoden waren ons gelukkig goed gezind, en om 9 uur druppelden de eerste kinderen binnen. Na de spellen ochtend, waar ook de voorrondes van de Kees Punt Penalty bokaal in verwerkt waren, was het tijd om patat te eten.

Daarna ging de strijd om de bokaal verder en werd de finale gespeeld. Bij de mini pupillen is de beker voor Stijn van Velzen, bij de F’jes won Lars Mes, en bij de E’tjes won Daan Meijer, en tot slot voor de D’s is de beker voor Koen Dol.

Als volgende onderdeel stond het ouder kind voetbal op het programma, altijd goed voor een sportieve strijd tussen de ouders en kinderen. Ook aan de spellen ochtend zat een klein prijsje verbonden deze zijn gewonnen door: 3e Team “de malse mannetjes” zij hadden de leukste naam, 2e: team “FC Soepkip”, en de 1e prijs ging naar de ”Pizzapunten”. Na alle prijs uitreikingen kunnen de kinderen maar ook wij, terug kijken op een geslaagde dag!

Als laatste willen wij nog een aantal mensen bedanken: alle vrijwillige ouders, VVW leden, de keepers van Sporting Andijk, Snackerie ‘t Zonnetje, Anja en Gerard fotografie, maar natuurlijk ook VVW zelf en de Club van Honderd. Zonder jullie was het wederom nooit gelukt!

Groeten organisatie VVW spellendag.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?