1.9 C
Medemblik
27 januari 2021 07:20
Medemblik Actueel.

Coronavirus aangetroffen in Sorghvliet Andijk en Sweelinckhof Wognum

ANDIJK/WOGNUM – In woonzorglocatie Sorghvliet in Andijk is corona aangetroffen, laat Omring weten. Het is onduidelijk om hoeveel mensen het gaat die besmet zijn geraakt met het coronavirus maar het zijn er twee of meer.

Omring heeft de besmettingen doorgegeven aan de GGD en de bewoners van Sorghvliet worden volgens het protocol van de RIVM verzorgd. Omring laat weten dat zij er alles aan doen om de omstandigheden zo veilig en zo prettig mogelijk voor de bewoners en medewerkers te laten verlopen. Maar Omring blijft alert en werk samen in de regio om zoveel mogelijk besmettingen tegen te gaan.

In totaal zijn er op 6 van de 26 woonzorglocaties van Omring 2 of meer besmettingen geconstateerd. Dit zijn:

  • De Schakel, Spanbroek
  • Lindendael, Hoorn
  • Nicolaas, Lutjebroek
  • Overvest, Enkhuizen
  • Sorghvliet, Andijk
  • Sweelinckhof, Wognum

Reageren via facebook