Extraatje voor kinderen nog tot eind december beschikbaar

MEDEMBLIK – Onze gemeente stelt in december een extraatje beschikbaar. Dit is bedoeld voor kinderen uit Medemblik (tot en met 17 jaar) van ouders die weinig te besteden hebben. Per kind is er een pakketje met een VVV-bon en twee cadeautjes samengesteld. De VVV-bon is voor ieder kind gelijk en kan worden uitgegeven aan bijvoorbeeld: uitjes, kleding, kerstdiner en/of speelgoed. Aanvragen kunnen nog tot en met 31 december 2020 worden ingediend.

Hoe werkt het?

Kinderen van ouders die weinig te besteden hebben kunnen zich aanmelden voor de Decemberactie (netto-inkomen max. 120% van de bijstandsnorm en/of in een lopende schuldregeling). Via het speciale webformulier op de website kan een aanvraag worden ingediend, zie: www.medemblik.nl/decemberactie 2020.  Pakketten die tussen 20 en 31 december 2020 zijn aangevraagd, worden begin januari 2021 bezorgd.

Formulierenbrigade

Komt u er online niet uit? De Formulierenbrigade kan u helpen. U kunt een afspraak maken per mail: formulierenbrigademedemblik@gmail.com of een Whatsapp berichtje sturen naar 06-57622744. U ontvangt via de mail een bevestiging met de datum en het tijdstip.

Reageren via facebook