2.2 C
Medemblik
16 januari 2021 13:32
Medemblik Actueel.

Digitaal spreekuur over duurzaam wonen

MEDEMBLIK – “Geldt dat ook in mijn specifieke woonsituatie?” is een vaak gehoorde vraag als het om verduurzamen gaat. De gemeente Medemblik startte daarom samen met het Duurzaam Bouwloket het spreekuur ‘Energiezuinig & Duurzaam Wonen’. Hiermee kunnen inwoners kosteloos hun vragen stellen aan de onafhankelijke adviseurs van het Duurzaam Bouwloket

Aanmelden

Geïnteresseerden voor het spreekuur melden zich bij het Duurzaam Bouwloket. In overleg wordt er op de gewenste dag een spreekuur (digitaal, via Microsoft Teams) ingepland. Contactpersoon voor de aanmeldingen is Peter Buscher.
Telefoon:         072 743 39 56
E-mail:             p.buscher@duurzaambouwloket.nl

Meer informatie

Op www.duurzaambouwloket.nl is meer informatie te vinden over energiebesparende maatregelen, een stappenplan naar een aardgasvrije woning, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Reageren via facebook