11.4 C
Medemblik
24 februari 2021 20:09
Medemblik Actueel.

Medemblikse zanger Pascal Redeker pakt weer groots uit, live vanuit sportpaleis Ahoy

MEDEMBLIK – Een paar jaar geleden wist hij al een overvolle Arena in Amsterdam te vermaken toen hij als pauze-act mocht optreden bij De Toppers, ook wist hij dé danstempel van Amsterdam, De Escape, tot het zijne te maken met ‘Samen met Pascal naar de kroeg’,  en nu is hij weer toe aan het volgende grote evenement, ‘Live vanuit Ahoy!’

Door de coronacrisis zag Pascal Redeker van de ene op het andere moment al zijn boekingen worden geschrapt, van honderden optredens per jaar naar nul van de ene op de andere dag. Maar Pascal bleef niet bij de pakken neerzitten en vond in het internet een goede oplossing om zijn enorme schare fans toch van zijn muziek te kunnen blijven voorzien.. Via o.a. Instagram en Facebook ging Pascal elke vrijdagmiddag ‘De Vrijdagmiddagborrel’ maken. En dat sloeg enorm aan, elke vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur mogen zijn trouwe kijkers verzoekplaatjes indienen die hij dan gaat zingen..

En nu met meer dan 120.000 kijkers ontstond bij Pascal Redeker de droom om het eens groots, echt groots, aan te pakken. En waar kan je dit beter doen dan op de plek waar de groten der aarde al hun sporen hebben nagelaten, waar elk jaar De Vrienden Van Amstel Live als grootste kroeg van Nederland wordt opgenomen, De Ahoy in Rotterdam.

Op vrijdag 11 december 2020 zal Pascal Redeker Live vanuit de Ahoy de ‘Vrijdagmiddagborrel XXL’ gaan presenteren. Tussen 17:00 en 19:00 uur zal niet alleen Pascal Redeker zijn beste voetje voorzetten, ook veel muziekvrienden van Pascal Redeker zullen mee doen. Zo zullen Django Wagner, John West en Wilbert Pigmans ook mee gaan doen.

De kijkers kunnen dan via de chat verzoekjes plaatsen en dan zal Pascal Redeker deze vanaf een groot gevuld podium ten gehore gaan brengen, een echt interactief avondje uit vanaf je werk, thuis of onderweg.

Helaas is het deze keer niet via Facebook te bekijken maar via ticketverkoop met eigen prijskeuze. Je kunt dus zelf bepalen wat je wilt betalen voor twee uur livestream en entertainment. Voor de mensen die het niet kunnen volgen is er geen paniek, de stream blijf 48 uur online staan, dus terugkijken is geen probleem.

Voor meer informatie kijk je op www.pascalredeker.nl

Reageren via facebook