Ook Medemblik komt met gratis mondkapjes voor inwoners met laag inkomen

MEDEMBLIK – Naar aanleiding van een bericht op 1 van onze andere websites om de minima daar te voorzien van gratis mondkapjes heeft PWF fractieleider Siem Zeilemaker de vraag gesteld aan de gemeente Medemblik of ook de gemeente Medemblik bereid is om dit voorbeeld te volgen of dat zij daar al mee bezig zijn.

In een reactie zegt de gemeente Medemblik: “Medemblik geeft ook gehoor aan de oproep om inwoners met een laag inkomen de optie te bieden om gratis mondkapjes te krijgen van de gemeente. We informeren inwoners hierover direct(bv ihkv schuldhulpverlening en maatschappelijke werk) en via de gemeentelijke website, Facebook en lokale media. Inwoners kunnen via het algemene nummer 0229-856000 en dan optie 1 (de zorg en welzijnslijn) of via medewerkerzorg@medemblik.nl mondkapjes bestellen en deze sturen we dan direct toe. Het gaat om herbruikbare mondkapjes. De mondkapjes worden momenteel besteld.

 

Reageren via facebook