Niet voetballen maar olieballen bij v.v. MOC

MIDWOUD – Afgelopen jaar en nog steeds ligt de voetbalwereld op zijn kop, de amateurs hebben bijna niet gevoetbald en er zijn maar weinig bewegingen op het sportpark te beleven, enigste die bij vv MOC nog door gaan zijn de vitte vutters, deze mannen zijn niet te stoppen en onderhoud en reparaties gaan gewoon door. De kantine commissie van vv MOC heeft ook niet stil gezeten en bedacht een idee om toch wat inkomsten te genereren. Geen voetbal maar een olie-bal.

Ed Bobeldijk van v.v. MOC: “Op 31 december zal een groep vrijwilligers overheerlijke oliebollen gaan bakken, niet alleen de oliebollen worden vers gebakken maar ook de appelbeignets en appelflappen worden vers gebakken in de kantine van MOC. Een van de vrijwilligers heeft ervaring met deze lekkernijen en heeft voorheen een oliebollen kraam gehad en zo kunnen we kwalitatief een heerlijke bol verkopen. Alle inkomsten komen ten goede aan de voetbal club vv MOC.

Geheel Corona proef zal er een opstelling zijn bij de kantine en mensen moeten de bestellingen van te voren bestellen, losse verkoop doen we namelijk niet. Indien mensen het niet kunnen ophalen omdat ze bijvoorbeeld moeten werken of slecht ter been zijn ook daar hebben we een oplossing voor, de Oliebollen-expres komt gewoon bij u langs en bezorgt al het lekkere voor de oudejaarsavond.

Niet alleen doen we al het lekkere uit de gebakkraam maar indien je luxe koude hapjes wilt bestellen dan hebben we die ook op onze menu kaart, Grand Café de Post werkt mee aan de luxe hapjes en zo helpen we ook weer de horeca in het dorp,” aldus Ed Bobeldijk

Na 5 december wordt er een bestellijst bezorgt huis aan huis bezorgt en komt de bestellijst ook online op www.vvmoc.nl

Reageren via facebook