Medemblik Actueel.

Nieuweboer zaalvoetbal
Voetbal

Voetbal: Zaalvoetballers Nieuweboer winnen dramatische wedstrijd tegen Winkel

WERVERSHOOF – Afgelopen vrijdag ontmoette Nieuweboer H1 in de Dars Winkel. Winkel had na 5 wedstrijden nog geen punten en staat stijf onderaan. Nieuweboer begon redelijk aan de wedstrijd en na een aantal goede kansen niet benut te hebben opende Sven Deen in de 7e minuut de score. Via Nick Kuin met een schot en Lex Bakker met een benutte vrije trap stond na 15 minuten een gerust stellende 3-0 voorsprong op het scorebord.

Vanaf dit moment werd het aan Nieuweboer zijde zeer rommelig en verdween het samenspel. Ondanks dit lukte het Wilson Bakker de voorsprong nog uit te breiden. Vlak voor de wissel scoorde Winkel. In de wissel werd beterschap beloofd en na een goede aanval in de 28e minuut breidden Joost Neefjes de voorsprong uit. In de volgende 22 minuten werd het spel per minuut slechter en de toch nog aanwezige mogelijkheden werden niet afgerond en ging Winkel scoren. 7 minuten voor tijd kwam de tussenstand op 5-4. Met veel inzet hield Nieuweboer de verdere schade beperkt.

Volgende week om 20.35 in de Dars tegen het met 6 verliespunten op de 3e plaats staande Vrone 2.

Reageren via facebook