11.4 C
Medemblik
25 oktober 2020 09:55
Medemblik Actueel.

De meiden van v.v. Strandvogels in hun nieuwe outfit (Foto: v.v. Strandvogels)

Garage Allround nieuwe sponsor Strandvogels M017

ONDERDIJK – Garage Allround uit Wervershoof is de nieuwe shirtsponsor van Strandvogels M017. Eigenaar Rob Lakeman stak de meiden in het nieuw waardoor die er weer pico bello uitzien op het veld. Helaas zijn de resultaten dit jaar nog niet heel goed, een mooi nieuw tenue gaat vast en zeker helpen om binnenkort ook de nodige punten binnen te slepen. Zeker als de meiden zo allround worden als de shirtsponsor.

Bij deze vakgarage kun je terecht voor alle reparaties, onderhoud, apk, schadeherstel en noem het verder allemaal maar op. Op de Nijverheidsweg maken ze je auto weer helemaal als nieuw en ook Strandvogels M017 loopt er dankzij Garage Allround dus weer helemaal in het nieuw bij.

Reageren via facebook