Voorbeschouwing Strandvogels 1 – Always Forward 1

ONDERDIJK – Nog twee wedstrijden te spelen in de strijd om de 1e periodetitel en Strandvogels is daarin, en dus ook in de “gewone” competitie, nog altijd koploper. De halve misstap tegen Zwaagdijk van vorige week werd niet afgestraft door de concurrentie. 

Tenminste niet door concurrent HSV Sport 1889, want die ploeg verloor met 4-2 bij VVS ’46. Maar datzelfde VVS ’46 is daarmee ook meteen weer een concurrent voor de Vogels, want net als Grasshoppers en Sport staan zij op slechts één punt van Strandvogels. En ook De Valken en Woudia zijn met 3 punten achterstand nog niet helemaal kansloos voor de eerste periodetitel.

Gezien de kleine verschillen op de ranglijst, zal Strandvogels echt weer eens in eigen huis moeten winnen van Always Forward. Dat deed het voor het laatst in het memorabele seizoen 2011-2012. Strandvogels won op 9 april 2012 met 4-2 nadat het een 1-2 achterstand had goed gemaakt. Doelpuntenmakers bij Strandvogels waren toen Bryan Broedersz, Ruud Neuvel, Ton Lakeman en Gerald Broedersz. Onder andere door deze overwinning won Strandvogels dat seizoen de 3e periodetitel en later ook de titel in de 4e klasse…….

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.