9.3 C
Medemblik
27 oktober 2020 04:40
Medemblik Actueel.

QR-codes op het FC Medemblik terrein als aanwezigheidsregistratie

MEDEMBLIK – Het bestuur heeft op diverse plaatsen op het FC Medemblik terrein z.g.n. QR-codes opgehangen voor bezoekers van het terrein. De bedoeling is dat de bezoekers zich via het scannen van deze code op een simpele manier registreren. FC Medemblik is sinds 10 augustus 2020 verplicht om als vereniging een aanwezigheidsregistratie  inclusief gezondheidscheck bij te houden.

Het bestuur laat weten dat niemand zich zorgen hoeft te maken om de privacy, de gegevens worden automatisch na twee weken verwijderd, FC Medemblik kan de gegevens niet zelf inzien en de gegevens worden alleen gebruikt voor het bron- en contactonderzoek van de GGD.

Heeft u geen mobieltje die een QR-code kan lezen, dan kunt via deze link dit zelf regelen.

Reageren via facebook