16.5 C
Medemblik
22 september 2020 12:51
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

CDA Medemblik: ‘Bezoekers recreatiegebieden hebben niet het fatsoen om hun afval mee te nemen naar huis’

WERVERSHOOF/ANDIJK – Veel boze reacties op Facebook over de enorme bende die is achtergelaten in de Koopmanspolder, van afval tot zelfs menselijke ontlasting is daar aangetroffen.

Het CDA Medemblik reageert verbolgen, fractievoorzitter Ed Meester zegt tegen Medemblik Actueel: ‘Een recreatieterrein op deze manier achterlaten is een grof schandaal. Kennelijk hebben deze bezoekers niet het fatsoen om hun troep mee te nemen of anderszins netjes op te ruimen om van het onorthodoxe toiletgebeuren maar te zwijgen.

Men maakt er een bende van en gaat er klakkeloos van uit dat de gemeente of het Recreatieschap het wel opruimt, maar als het gaat om andermans troep opruimen, is dat niet terecht. Wel vraagt dit om meer of betere faciliteiten.

Daarom denk ik dat het zinvol is als het Recreatieschap snel met de initiatiefnemer van het Leisurepark Andijk (Bovisie red.) om tafel gaat, want dan kon er nog weleens wat moois van de grond komen met daarbij de blijkbaar broodnodige, deugdelijke faciliteiten.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?