Bibliotheek Medemblik start weer met ‘Koffie met Kunst’

MEDEMBLIK – Onder het genot van een kop koffie samen leren kijken naar kunst met docente Juliette Verhofstad van De Blauwe Schuit, dat is Koffie met Kunst. Zij behandelt elke keer een ander onderwerp.

Kunst Dichterbij

Koffie met Kunst is een samenwerking tussen de Blauwe Schuit en de Westfriese Bibliotheken. Kunstgeschiedenisdocente Juliette Verhofstad neemt je mee in uiteenlopende kunststromingen en laat je op een andere manier kijken. Met haar aanwijzingen ga je vanzelf meer uiteenlopende kunst waarderen, zoals je die vaak in de musea en op vakantie tegen komt.

Aanmelden

Koffie met Kunst is eens in de 14 dagen in de Bibliotheek Hoogkarspel, Medemblik en Opmeer. Deelname kost €5 per keer.

Vanwege coronamaatregelen werken we met kleine groepen in een aangepaste vorm ten opzichte van eerdere bijeenkomsten. De onderwerpen zijn een verrassing: Juliette neemt elke keer een ander kunstwerk mee. Bij voldoende animo plannen we een tweede sessie op dezelfde ochtend, zodat we meer deelnemers kunnen ontvangen. De bijeenkomsten zijn daarom ingekort naar 45 minuten in plaats van anderhalf uur. Je kunt ook deelnemen in de andere vestigingen als je voorkeurslocatie al volgeboekt is.

Vooraf online aanmelden en betalen is verplicht. Reserveren kan via deze link. Kom je er niet uit? Neem dan contact op via klantenservice@westfriesebibliotheken.nl of bel 0228 743 943.

Heb je gezondheidsklachten? Blijf dan graag thuis. Je kunt je ticket aan iemand anders overdragen: stuur ons in dat geval een e-mail met jouw naam, de datum en locatie van de bijeenkomst en de naam van degene die in jouw plaats komt.

Reageren via facebook