20.1 C
Medemblik
20 mei 2020 21:02
Medemblik Actueel.

Twisker Sport Vereniging organiseert kienavond

TWISK- Het Dorpshuis van Twisk is op zaterdag 9 november weer het middelpunt van Noord-Holland want de Twisker Sport Vereniging TSV met de afdelingen veld- en zaalvoetbal, gymnastiek en darts houdt haar jaarlijkse kienavond. Deze is wijd en zijd bekend want hier zijn de mooiste prijzen te winnen.

Iedereen uit de wijde omgeving is dan ook uitermate welkom. U hoeft echt geen lid te zijn van de club om binnen te komen. Wel is het zo dat we hopen dat iedereen een plekje kan vinden want het wordt elk jaar drukker en drukker. Wees dus op tijd want om 20.00 uur start de eerste ronde en er zullen er nog vele volgen.

Ook de kinderen worden niet vergeten. Speciaal voor hen is er halverwege de avond een gratis kinderronde ingelast met uiteraard speciale prijzen. Echt de moeite waard dus.

Diverse sponsoren hebben meegeholpen aan een welgevulde prijzentafel. Om maar eens een paar prijzen te noemen: diverse bonnen, hoogstam fruitboom, planten, schuurmachine en andere gereedschappen, gaming headset, kruiwagen, portable bluetooth speaker, houten producten, schilderij dorpsgezicht Twisk, tickets voor Volendam-NEC, digitale autoradio en andere autobenodigdheden. En als klap op de vuurpijl de hoofdprijs van 250 euro contant.

U ziet dus, voor elk wat wils. U moet er gewoon heen want dan kunt u het zelf beleven.

De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de jeugd, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Komt allen dus!

T.S.V. heet U van harte welkom en hoopt dat het een plezierige avond zal worden. Tot zaterdag 9 november, 20.00 uur.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook