7.2 C
Medemblik
20 januari 2021 09:24
Medemblik Actueel.

Medemblik gaat bewegwijzering Pekelharinghaven aanpakken

MEDEMBLIK – De bewoners van de Pekelharinghaven in Medemblik hebben aan de bel getrokken over de verkeersveiligheid op de parallelweg van de Pekelharinghaven. Tjeu Berlijn van de nieuwe politieke partij Hart voor Medemblik heeft zich de noodkreet aangetrokken en vroeg de gemeente wanneer er iets aan de onoverzichtelijkheid gaat worden gedaan.

Berlijn wil dat de gemeente Medemblik de bebording zo gaat aanpassen dat het voor de toeristen, automobilisten en overige weggebruikers veel duidelijker gaat worden hoe de verkeerssituatie op de Pekelharinghaven is. De gemeente Medemblik had al eerder beloofd iets te gaan doen aan deze onduidelijke situatie maar tot op de dag van vandaag is er niets veranderd.

In een reactie laat de gemeente Medemblik nu weten dat aankomende maandag 3 augustus de verkeersborden zullen worden verplaatst en zo de verkeerssituatie op de Pekelharinghaven duidelijker zal worden voor de weggebruikers.

Reageren via facebook