Action start uitrol zelfscankassa’s.

ZWAAGDIJK – In navolging van winkels als DEEN, Jumbo en Albert Heijn gaat ook Action de zelfscankassa’s invoeren in haar winkels. Action begint met de zelfscankassa’s in alle nieuwe winkels in Nederland, maar ook alle winkels die verbouwd worden krijgen deze zelfscankassa’s, zegt woordvoerster Yvette Mol tegen Medemblik Actueel.

Action startte een pilot in enkele winkels en dit is een groot succes gebleken waardoor er is besloten om de zelfscankassa’s ook in de overige winkels te gaan introduceren.

Met de invoering van de zelfscankassa’s wil Action de wachttijden bij de kassa’s verkorten en het afrekenproces efficiënter maken wat weer kostenbesparend werkt. Één van de vestigingen waar de proef werd gehouden is de Action in Hoorn.

 

Reageren via facebook