KFC komt naar West-Friesland

REGIO – Al 2 jaar gaat het gerucht dat KFC naar West-Friesland komt en de laatste weken is het zo goed als zeker dat de Fastfoodketen een restaurant gaat openen bij het nieuw aan te leggen Avia tankstation van Marees op het Zevenhuis in Zwaag.

Multi Traffic Point

Op deze vestiging zal een complex komen met onder meer een tankstation met shop, een carwash, verschillende restaurants, een hotel en laadpalen voor stekkerauto’s.

Het complex zal Multi Traffic Point (MTP) worden genoemd en zal zich vestigen op bedrijventerrein Zevenhuis. Het complex op bedrijventerrein Zevenhuis komt te liggen op een centrumlocatie direct aan een nieuwe vierbaansweg met op- en afritten. De locatie is ter hoogte van de N23 tussen Hoorn en Enkhuizen.

XL wasstraat

Het complex zal naast het AVIA tankstation met To Go shop beschikken over de volgende voorzieningen: een XL wasstraat met een overdekte stofzuighal, 3 restaurants (incl drive-thru), een hotel en gezellige buitenterrassen.

Start bouw

De exploitatie van het tankstation en van de carwash neemt AVIA zelf in handen, voor de overige voorzieningen zullen exploitanten worden gezocht. De bouw van het tankstation zal na de zomervakantie starten. De verwachting is dat de bouw van de overige voorzieningen in het voorjaar van 2018 begint.

Reageren via facebook