Tzorg neemt AZA over. Cliënten hoeven niet te vrezen voor verandering

MEDEMBLIK – Door de veranderingen in de zorg en de toegenomen risico’s voor de organisaties die de zorg verlenen heeft zorgverlener AZA besloten om per 1 januari 2018 zich te laten overnemen door Tzorg die meer mogelijkheden heeft om de kansen en risico’s met vertrouwen aan te pakken.

Voor de 3800 cliënten van AZA zal er vrijwel niets veranderen, de hulp die nu bij deze groep mensen komt blijft ook na 1 januari 2018 de zorg verlenen, meldt AZA in een brief aan haar cliënten. Ook de geldige zorgindicatie en eigen bijdrage blijven bij het oude.

Over Tzorg

Tzorg is een vertrouwde zorgaanbieder binnen meer dan 310 Nederlanse gemeenten met een sterk regionaal karakter. Tzorg biedt maatwerkondersteuning en begeleiding en helpt u zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. 

Reageren via facebook