Het Radboud Vermeulen Tennistoernooi gaat door!!!, en je kan je nu inschrijven

MEDEMBLIK – Heb jij er ook weer zin in om weer aan een tennistoernooi deel te nemen, nou dan heeft de Medemblikker Tennis Club goed nieuws. Zij mogen namelijk van 22 tot en met 30 augustus weer het jaarlijkse Radboud Vermeulen dubbeltoernooi organiseren.

Als aanpassing op de corona situatie hebben zij gekozen om ruim tijd voor de wedstrijden te plannen. De deelnemers spelen om 2 gewonnen sets en een eventuele 3e set wordt een super tiebreak. Hierdoor kan  de organisatie minder partijen plannen, dus als je mee wilt doen aarzel dan niet en schrijf je snel in. Houd ook rekening met je verhinderingen bij te veel verhinderden is er een kans om uitgeloot te worden.

Het bestuur van MTC moet rekening houden met de Corona richtlijnen, zij vragen daarbij ook aan jullie deze richtlijnen goed op te volgen.

Tijdens deze week zal er op vrijdag 28 augustus een senioren 65+ event plaatsvinden. Houd hiervoor je mail in de gaten of check de toernooi.nl pagina. Inschrijven voor het dubbeltoernooi doe je hier: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=33088CC6-D6A8-4C12-AD2D-419E538B390E

Reageren via facebook