De organisatie van het 42e Bangert Tennis Toernooi is er klaar voor (Foto aangeleverd)

42e editie Bangert Tennis Toernooi

OOSTERBLOKKER – Van zaterdag 11 tot en met zondag 19 augustus wordt op het complex van LTC Wings de 42e editie van het Bangert Toernooi gespeeld. Volgens goede traditie gaan sportiviteit en gezelligheid samen tijdens het open tennistoernooi. Het thema is Italië.

De Bangert, zoals het toernooi in de wandelgangen wordt genoemd, zit met 350 tot 400 inschrijvingen jaarlijks bomvol. Er wordt strijd geleverd in de categorieën zijn 4 tot en met 8 (dames- en herendubbel, gemengd dubbel en enkel).

Feestavond

Om de tennispartijen heen worden diverse activiteiten georganiseerd, waaronder het nodige voor de jeugd. Op zaterdag 18 augustus is de inmiddels legendarische feestavond. De muzikale medewerking is van Roland & Ik. Een loterij met prachtige prijzen completeert de avond.

Inschrijven kan tot en met 29 juli via mijnknltb.toernooi.nl (zoeken op Bangert) of via de verenigingssite van Wings, www.ltcwingsblokker.nl (onder Senioren).

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.