17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 15:48
Medemblik Actueel.

Foto: Roos Bähr

De Bibliotheek Wognum is weer open

WOGNUM – Vanaf dinsdag 30 juni is de Bibliotheek weer open van 13:30 tot 17:30 uur. We hopen langzaam de openingstijden weer uit te breiden. Bereid je bezoek aan de bibliotheek thuis voor met onze tips op https://www.westfriesebibliotheken.nl/anderhalvemeter.html

  • Adres: Kerkstraat 10, 1687 AR Wognum.
  • Openingstijden: dinsdag van 13:30 tot 17:30 uur
  • Afhalen mogelijk: Stuur je wensen van tevoren, dan kun je na 3 werkdagen een tas met 5 titels afhalen. De boeken staan dan al op je pas.

Elke week:

  • DigiFIT, elke donderdag van 11:30 tot 12:30 uur: Heb je vragen over gebruik van je computer, smartphone, tablet of e-reader? Maak een afspraak, dan helpen de medewerkers je graag op weg. Tijdens DigiFIT helpen zij u in uw eigen tempo, op uw eigen niveau en met uw eigen apparatuur om digitaal fit te worden en te blijven.
  • DigiLAB, elke donderdag van 14:30 tot 17:00 uur en elke vrijdag van 14:00 tot 17:30 uur. Meld je aan voor een van de twee DigiLAB sessies voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Deelname is gratis. Er wordt gewerkt in een kleine groep aan dezelfde opdracht, maar ieder op eigen tempo en niveau onder begeleiding van een bibliotheekmedewerker. Het DigiLAB is dé plek om te experimenteren met de toekomst. Er zijn veel leuke dingen zoals Robots, Virtual Reality, een 3D-printer, laptops om op te leren programmeren en nog veel meer!

Voor de activiteiten moet je je aanmelden via klantenservice@westfriesebibliotheken.nl of bel met 0228 743 943

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?