12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 02:57
Medemblik Actueel.

Foto: Pascal van As

Motorrijder botst met auto op de Oosterdijk

MEDEMBLIK – Zaterdagmiddag is een motorrijder uit Andijk hard in botsing gekomen met een automobilist op de Oosterdijk ter hoogte van het Stoommachinemuseum in Medemblik. Door nog onbekende  kwamen de twee voertuigen met elkaar in aanraking.

Beruchte omkeerplek

De plek staat in Medemblik al bekend als een gevaarlijke plek omdat automobilisten hier vaak omkeren en dan niet goed opletten op het andere verkeer, ook deze keer was het dus de automobilist die op deze plek aan het keren was. De motorrijder kwam uit de richting van Onderdijk.

De motorrijder is voor onderzoek met de ambulance naar het ziekenhuis in Hoorn gebracht.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?