20.4 C
Medemblik
22 mei 2020 10:51
Medemblik Actueel.

Ontspannen met een Reishi cacao latte – ook in tijden van Corona

BRANDED CONTENT – Momenteel zijn we alweer twee maanden verder sinds Rutte een intelligente lockdown aankondigde in Nederland. In die maanden is veel veranderd. Zo is onze vrijheid beperkt en zetten we onderhand voorzichtige stappen richting het nieuwe normaal. Zo werken we meer thuis en houden we 1,5 meter afstand. Desondanks, kwam het Nationaal Centrum Preventie Stress en Burn-Out (NCPSB) eind april met de conclusie dat dit ‘nieuwe normaal’ zorgt voor veel stress. Zo ervaart gemiddeld 40% van alle thuiswerkers meer stress. Zorgwekkend vinden zij. 

Thuiswerken tijdens Corona

Thuiswerken wordt door veel mensen als fijn beschouwd. Echter, brengt deze intelligente lockdown ook de nodige uitdagingen. Het gevolg hiervan is veel meer stress. Oorzaak? We krijgen een korter lontje. Doordat we continu thuis zitten, kunnen irritaties en frustraties snel hoog oplopen. Om nog maar te zwijgen over de “ lieve kinderen ” die thuis rondlopen en vermaakt en onderwezen moeten worden.

Ook wordt de lijn tussen werk en privé steeds dunner. Mensen werken en wonen op dezelfde plek. Hierdoor kan het moeilijk zijn om de werkdag af te ronden en los te laten.

Reishi Cacao Latte van Mushrooms4Life

In het drankje Reishi cacao latte van Mushrooms4Life komen twee werelden op een hele bijzondere manier samen. Dit drankje combineert de positieve kracht van cacao samen met de medicinale paddenstoel Reishi. Zeker een aanrader voor iedereen die wel wat ontspanning kan gebruiken en stress ervaart door de huidige situatie. Waarom?

1. Van cacao wordt je blij!

Cacao is één van de populairste drankjes. Bijna iedereen is er gek op! Eigenlijk staan we nooit zo stil bij de positieve en gezondheidsvoordelen die cacao ons biedt. Cacao zit namelijk boordevol met mineralen en antioxidanten. Daarnaast helpt het bij de aanmaak van je geluksstofje (fenylalanine). Perfect als je je even moet ontspannen en je vrolijk wilt voelen.

2. Adaptogenen werking van Reishi

Reishi is een medicinale paddenstoel dat tegenwoordig veel gebruikt wordt als voedingssupplement. Het heeft een lange geschiedenis in de Traditionele Chinese Geneeskunde waar het vaak wordt toegepast. Vroeger was de Reishipaddenstoel zo waardevol dat hij zijn gewicht in zilver waard was. Onderhand is die waarde iets afgenomen, maar nog steeds heeft het vele heilzame eigenschappen. Veel mensen die Reishi hebben gebruikt ervaren de positieve effecten. Vooral bij het laten afnemen van stress en spanning.

Reishi heeft namelijk een adaptogene werking. Wanneer het lichaam zwaar belast is en je veel stress ervaart, helpt Reishi het te herstellen naar een innerlijke balans. Het verbetert de transport van zuurstof in het lichaam en ondersteunt de weerstand. Ook blijkt uit onderzoek dat Reishi een positieve invloed heeft op het humeur. Door wat extra Reishi krijgt je lichaam net dat steuntje in de rug om beter om te kunnen gaan met stress.

Gun jezelf ook een Reishi-geniet-momentje

Wil jij ook een Reishi cacao latte van Mushrooms4Life uitproberen en genieten van de hartverwarmende mix van cacao en Reishi? De mushroomlattes en -koffies zijn bij diverse webshops en winkels te koop. Op de website van Mushrooms4Life vind je een actuele lijst met alle verkooppunten (winkels en webshops).

Wil je paddenstoelsupplementen van Mushrooms4Life opnemen in je assortiment als retailer? Dan kun je de producten van Medihemp verkrijgen bij de voedingssupplementen groothandel Smart & Zo.

Reageren via facebook