20.4 C
Medemblik
22 mei 2020 10:47
Medemblik Actueel.

5 vragen die iedereen heeft over CBD olie

BRANDED CONTENT – CBD olie is hip. Tegenwoordig ligt het bij veel drogisterijen en natuurwinkels. Ondanks dat CBD olie in onze maatschappij is geaccepteerd, heerst er nog veel verwarring rondom deze bijzondere olie. Wij zetten de 5 belangrijkste vragen voor je op een rij!

1. Is CBD olie verslavend?

CBD olie is niet afkomstig van wiet. Deze olie wordt gemaakt van de hennepplant. De hennepplant is wel familie van de wietplant, maar zijn toch totaal verschillend. Wiet bevat namelijk de stof THC. Deze stof heeft een psychoactieve werking, de welbekende high. Hennep daarentegen bevat geen THC of in zulke lage hoeveelheden dat het verwaarloosbaar is. Je kunt dus niet high worden van CBD olie. Het is veilig om te gebruiken. In Groningen bijvoorbeeld staat maar liefst 1200 Ha akkerland vol met gezonde hennep.

2. Hoe gebruik ik CBD olie?

CBD olie is heel gemakkelijk in te nemen. Het wordt geleverd in een flesje met een pipet. Om het in te nemen druppel je de olie onder de tong, laat het hierna 60 seconden intrekken en slik de olie daarna pas door. Hierdoor kan de CBD opgenomen worden door de mondslijmvliezen.

4. Zijn alle CBD oliën hetzelfde?

Nee, niet alle CBD oliën zijn hetzelfde. Er zijn heel veel verschillende CBD-merken en varianten op CBD olie. Elke variant wordt op een andere manier opgenomen door het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan capsules of olie. Ook verschilt de kwaliteit per CBD-merk sterk.

Door de uiteenlopende kwaliteiten is het raadzaam om te kijken naar beschikbare analyses van de olie. Medihemp is hiervan een goed voorbeeld. Medihemp is een Oostenrijks CBD-merk dat is opgericht door drie enthousiaste meiden met een passie voor hennep. Zij geloven erin dat deze plant mensen kan helpen bij het balanceren van hun leven. Wel willen ze dat iedereen van de olie profiteert. De eindgebruiker, maar ook de lokale boeren die de hennepplanten voor ze verbouwen. Daarom betalen zij een eerlijke prijs aan de boeren voor hun harde werk en leveren zij voor de eindgebruiker enkel kwalitatieve voedingssupplementen. Zo laat Medihemp elke productbatch bijvoorbeeld afzonderlijk testen en publiceert de resultaten hiervan op hun website. Hierin kan de consument precies zien welke cannabinoïden de olie bevat en hoeveel. Daarnaast voldoet Medihemp aan alle nodige certificaten en zijn 100% biologisch.

4. Met welke CBD olie moet ik beginnen?

Afhankelijk van jouw behoefte, klachten en wensen is er een CBD olie die daarbij past. Laten we er nu van uitgaan dat je meer balans wilt in je leven en CBD olie voorzichtig wilt uitproberen. Dan is de CBD olie Raw 5% van Medihemp een hele goede CBD olie om mee te starten. Deze olie bevat 5% CBD, waardoor je niet te sterk begint en goed kunt ontdekken wat CBD olie voor jou doet. Daarbij wordt de Raw van Medihemp volledig koud geëxtraheerd, zodat alle belangrijke stoffen behouden blijven. Hierdoor bevat deze CBD olie niet alleen CBD, maar ook andere cannabinoïden. Een bekend voorbeeld hiervan is CBDA.

5. Waar kan ik CBD kopen?

CBD olie is in diverse natuurwinkels en drogisterijen te koop. Ga je voor een kwalitatief merk dat met zorg is ontwikkeld en geproduceerd? Kies dan voor Medihemp. Medihemp CBD olie kun je kopen bij diverse webshops en winkels. Kijk voor een actuele lijst met verkooppunten op hun website.

Wil je Medihemp CBD olie opnemen in je assortiment als retailer? Dan kun je de producten van Medihemp verkrijgen bij de CBD groothandel Smart & Zo.

Reageren via facebook