D66 Medemblik stel vragen over achterstallig onderhoud houten bruggen

MEDEMBLIK – In de Lentenota werd de gemeenteraad van Medemblik ineens geconfronteerd met een nieuwe post waarin achterstallig onderhoud aan oevers in werd opgevoerd. Geer Mos van D66 Medemblik zegt het opvallend te vinden dat gemeenten regelmatig problemen met de onderhoudstoestand van infrastructuur en kunstwerken melden.

In een telefonisch gesprek met Medemblik Actueel zegt Geert Mos:

Geert Mos (D66) vraagt het college wat het beleid is ten aanzien van onderhoud en vervanging van houten bruggen in de gemeente Medemblik die gebreken vertonen. Maar ook wil Mos weten of er voldoende middelen beschikbaar zijn voor onderhoud of vervanging van deze bruggen.

Maar Geert Mos wil ook van het college weten of zij kunnen beloven dat de gemeenteraad de aankomende jaren geen ‘financiële verassingen’ met betrekking tot houten bruggen in de gemeente Medemblik te wachten staan.