17.3 C
Medemblik
3 augustus 2020 17:20
Medemblik Actueel.

Getuigen gezocht: Rijden onder invloed Landswerf te Medemblik

MEDEMBLIK  – De politie onderzoekt een rijden onder invloed in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is dit belangrijke informatie voor het lopende onderzoek.

De rijden onder invloed is gepleegd op zondag 29 maart 2020 tussen 16:00 uur en 17:00 uur in de omgeving van Landswerf te Medemblik.

Toedracht: Op zondag 29 maart 2020 heeft een aangehouden verdachte vermoedelijk onder invloed van alcohol een voertuig bestuurd. Wij hebben zelf niet kunnen waarnemen dat de verdachte daadwerkelijk heeft gereden. Heeft u op de aangegeven datum en tijd rondom de Landswerf en/of Westersingel iets waargenomen laat ons dit weten. Het mooiste zou zijn wanneer u ook een signalement van de verdachte kunt benoemen.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Klik hier om te reageren

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?