Medemblik Actueel.

Oplichter Niels Dudink wacht nog een celstraf van 4 maanden..
Oplichter Niels Dudink wacht nog een celstraf van 4 maanden..

Ze hebben hem!! Niels Dudink aangehouden in Maastricht

MEDEMBLIK – Het heeft even geduurd maar nu zit hij dan toch eindelijk achter slot en grendel en kan hij beginnen met het uitzitten van zijn straf, Medemblikker Niels Dudink werd afgelopen maandagnacht in Maastricht aangehouden terwijl hij in de auto van de vrouw die hij heeft opgelicht zat.

De politie kon hem arresteren toen ‘Tamara’, niet haar echte naam,  een parkeerboete kreeg begaan in Maastricht. Zij belde direct de politie en die hebben hem maandagnacht kunnen aanhouden.

Dudink heeft twee weken rond gezworven in de omgeving van Maastricht en in die tussentijd tankte hij zonder te betalen, reed hij te snel en kreeg een parkeerboete.  De rekeningen van de onbetaalde tankbeurten kwamen bij zijn slachtoffer in de bus en ook de snelheidsboete kreeg zij op de mat.

De politie verklaarde dat hij al een week bij een alleenstaande vrouw in Maastricht woonde en ondertussen de spaarpot van haar 12-jarig zoontje heeft leeggeplunderd. 

Dudink is overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne, binnenkort zal hij zich weer moeten verantwoorden voor de nieuwe misdaden die hij heeft begaan.

Reageren via facebook