zonnig met soms wat bewolking

Weerbericht Medemblik: zonnig maar soms wat bewolking

MEDEMBLIK – Ook voor vandaag staat er weer veel zonneschijn op het menu, maar vanuit het zuiden kunnen er wel een paar wolkenvelden onze regio binnenkomen drijven, of daar ook wat neerslag uit gaat vallen is nog maar de vraag. De middagtemperatuur ligt rond de 16 graden bij een matige oost/noordoostelijke wind. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar 8 graden.

Na vandaag is het de zon dat de klok slaat, zeker tot en met donderdag is er vrijwel geen wolkje aan de lucht te vinden en schijnt de zon vanaf de ochtendkrieken tot in de avond volop. Overdag middagtemperaturen van 17 graden op zondag oplopend tot 19 graden op woensdag en donderdag. De win blijft uit de oosthoek waaien en is overwegend matig tot vrij krachtig van sterkte.

Opvallend zijn en blijven de geringe neerslaghoeveelheden. Pas vanaf het weekend van 25/26 april neemt de dagelijkse kans op neerslag toe naar zo’n 30%.

Reageren via facebook