3.6 C
Medemblik
26 februari 2021 10:45
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkt, soms wat lichte motregen

MEDEMBLIK – Vandaag is het hoofdzakelijk bewolkt en uit deze bewolking kan zo nu en dan wat lichte motregen naar beneden komen. De middagtemperatuur loopt op naar 5 graden bij een zwakke wind. In de nacht naar dinsdag koelt het af tot vlak boven het vriespunt.

Het weer na maandag

Dinsdag neemt de kans op neerslag toe en kan het gaan regenen. De middag temperatuur loopt op naar 4 graden bij een matige wind uit het zuidoosten. In de nacht naar woensdag vriest het een paar graden.  Na dinsdag daalt de temperatuur ook over dag tot net onder het vriespunt en in de nachten krijgen wij lichte tot matige vorst.  Vanaf vrijdag lijkt de temperatuur overdag weer boven het vriespunt te komen maar de nachten blijven koud met temperaturen van een graad of 4 onder het vriespunt.

Reageren via facebook