Nood breekt wet, ook in de aardbeienkassen van de familie Vriend in Benningbroek

BENNINGBROEK – In de kassen van de familie Vriend in Benningbroek is het voorjaar. De hommeltjes brommen er lustig op los en de bloemen strekken halsreikend naar het zonnetje en hebben er geen benul van dat dit seizoen zo bizar anders zal lopen dan normaal. Nog een paar weken en dan zijn ze er weer… Hollandse aardbeien!

Maar… ondanks dat ze zo ontzettend gezond en lekker zijn vragen Frits en Amanda Vriend zich af hoe het dit jaar zal verlopen met de verkoop van die heerlijke gezonde pareltjes. Normaal gesproken worden de aardbeien op diverse plekken in Westfriesland verkocht, maar… hoe dat dit jaar zal lopen? Vooruitlopend op het seizoen is er een heuse bestelpagina gebouwd en kunnen er straks online aardbeien worden gekocht!

Voor iedereen die de deur niet meer uit wil of kan, worden de aardbeien tot de voordeur gebracht. Met een contactloze betaling een mooie manier om toch aan voldoende vitaminen te komen in deze tijd! Voor aardbeien moeten we nog heel even geduld hebben t/m Pasen, maar je kunt wel alvast je eigen aardbeiplanten in slaan… Je eigen vitaminen in je eigen tuintje of op het balkon. Kijk voor meer informatie op www.vriendaardbeien.nl Ganker 7 Benningbroek

Reageren via facebook