21.2 C
Medemblik
26 mei 2020 22:07
Medemblik Actueel.

Tiny bags voor grote wensen

Steeds populairder zijn ze, de Tiny Houses. Primaire maar volwaardige woningen op kleine schaal. Ze worden bewust gebouwd en bewoond. Meestal vanuit de behoefte om een eenvoudiger leven te leiden, minder gericht op consumeren en met een kleinere ecologische voetafdruk.

Hoewel ze niet allemaal Tiny zijn, hebben de tassen van Herschel wel veel gemeen met Tiny houses. De kracht van Herschel rugzakken zit namelijk ook in de manier waarop kwaliteit en functionaliteit gecombineerd worden met de meest stijlvolle ontwerpen. Handig in gebruik door de multifunctionele rits- en steekvakken. Het is dan ook geen verrassing dat we Herschel rugzak net als de Tiny Houses steeds vaker in het straatbeeld zien opduiken.

Klein met opvallend veel ruimte

Eenvoudig qua ontwerp en erg makkelijk voor op reis, een dagje weg of tijdens het festivalseizoen. Herschel voegde mooie trendkleuren aan de collectie toe te en de heuptas Fourteen is daar wel heel erg geschikt voor.

In heuptassen heb je bij Herschel een ruime keuze. Naast de Fourteen is ook de Seventeen Crosshatch perfect voor naar een festival of een citytrip! Naast een hoofdvak met ritssluiting  heeft dit tasje ook nog een voorvak met waterbestendige rits.  

Alles wat je nodig hebt en iets meer

De cruz is je beste vriend tijdens een feestje of dagje weg waarbij je niet veel nodig hebt. Genoeg ruimte voor je mobiel, portemonnee. En je sleutels bevestig je aan het keycord. Buitenom de gemêleerd grijze stof heb je ook nog twee steekvakken. 

Een X-small met verrassend veel ruimte

Met een gele Nova X-Small op je rug is het daarnaast altijd zomer! Deze rugtas heeft naast de handige steekvakken ook twee ritsvakken. De X-Small rugzak zit met zijn afmetingen tussen de Mini en Mid Volume in, waardoor je genoeg ruimte en toch een praktisch klein model op je rug hebt. Perfect voor als je niet alles mee hoeft te nemen.

Minimalistisch functioneel

De Settlement heeft veel weg van zijn geliefde broertje, de Heritage. Wat hem echter anders maakt, is zijn minimalistische stijl. Geen tierelantijntjes die afleiden van de functionaliteit. Maar deze rugzak mag er zeker zijn. De grijs gemêleerde stof in combinatie met de goud gekleurde en leren details maken hem helemaal af.

De Little America

Als je een hele dag op pad gaat, is een rugzak gewoon de beste keuze. Naast dat je beide handen vrij hebt, wordt het gewicht van de tas goed verdeeld op je rug. De kracht van de Herschel rugzak zit in de manier waarop kwaliteit en functionaliteit gecombineerd worden met de meest stijlvolle ontwerpen. De rugzakken zijn door de multifunctionele rits- en steekvakken handig in gebruik. Maar in plaats van enkel een functioneel onderdeel van de tas te zijn, zijn deze vakken afgewerkt met mooie leren details en een subtiel merklogo waardoor ze opvallend en hip zijn.

De Little America is een stoere en functionele tas van zeer licht materiaal. In deze rugzak heb je voldoende ruimte voor alle spullen voor een dagje weg. Maar de tas is ook ideaal voor school of werk en je kunt er zelfs een 15 inch laptop in meenemen. De rugtas sluit met een trekkoord en een flap die weer open en dicht gaat met een magneet-gespsluiting. Het voorvak heeft een verborgen rits en een sleutelhanger.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook