Rabobank sluit aan als businesspartner bij Westfriesland SEW

NIBBIXWOUD – Na alle sportieve successen kan Westfriesland SEW ook op sponsorgebied goed nieuws melden. De handbalvereniging, uitkomend in de landelijke eredivisie, heeft een overeenkomst voor 3 jaar weten te sluiten met de Rabobank West-Friesland. Alle topsportteams worden onder andere ook voorzien van nieuwe bidons met daarop het logo van de nieuwe businesspartner.

Westfriesland SEW heeft zich onlangs weten te plaatsen voor de kampioenspoule en zal hierin als eerste een tweeluik met HV Quintus moeten afwerken. Het eerste duel werd gespeeld en in een goed gevulde Westfrieslandhal in Wognum werd er gewonnen met 25-23 wat een positieve uitgangspositie opleverde voor de return in Kwintsheul van afgelopten zaterdag dat ook gewonnen werd door Westfriesland/SEW met 19-21

Vooraf aan de wedstrijd is er een officiële overeenkomst ondertekend door voorzitter Theo van Eijk en mevrouw Karin Veen, directeur financieel advies en private banking van Rabobank West-Friesland.

Reageren via facebook