Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Handbal

Westfriesland/SEW verliest ook met nieuwe trainer

WOGNUM – Alle hoop is gericht op de nieuwe trainer Alex Curesco om Westfriesland/SEW te behoeden voor degradatie uit de Eredivisie Handbal bij de dames. Zaterdagavond moesten de dames aantreden tegen Handbal Venlo en voor een vrijwel uitverkocht huis wisten de handbalsters van SEW de ploeg uit Venlo het niet al te lastig te maken jammer genoeg.

Maar het verlies vertelt weinig over de inzet die de dames toonden, de wisseling van trainer heeft zichtbaar een positieve werking gehad op de ploeg uit Nibbixwoud alleen de op de derde plaats staande dames uit Venlo waren simpel weg te sterk, maar echt ten onder gaan tegen de ploeg uit Venlo was geen sprake, in de eerste helft wisten ze keurig de stand op 11-14 te houden en na de rust werd pas in het tweede gedeelte van de tweede helft het verschil gemaakt door de ploeg uit Venlo om uiteindelijk met 26-32 te winnen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook