27.3 C
Medemblik
8 augustus 2020 22:16
Medemblik Actueel.

Nieuweboer onverdiend onderuit tegen DWOW

WERVERSHOOF – Afgelopen vrijdag 6 maart was Nieuweboer de gastheer van het op de 3e plaats staande DWOW uit Wieringenwerf. Eerder in het seizoen leed Nieuweboer in Wieringenwerf een kansloze 4-1 nederlaag.

Vanaf de aftrap hanteerde met name Nieuweboer een hoog tempo met veel beweging en creëerde diverse grote kansen. Echter de goede DWOW keeper en pure pech voorkwamen de openingstreffer. Aan het eind van de 1e helft opende Nick Kuin de score door van rechts naar binnen komend met een geplaatst schot. Even later een tijdstraf voor Sven Deen. Nieuweboer hield de verdediging goed gesloten, maar vlak voor het verstrijken van de tijd, werd een punter van DWOW licht van richting veranderd waardoor keeper Jeffrey Groot de bal alleen kon tegenhouden. De terug springende bal werd binnen getikt.

Na de wissel strafte DWOW balverlies in de Nieuweboer aanval goed af met  de 2e treffer. Nieuweboer kwam op gelijke hoogte met een doeltreffend afstandsschot van Sven Deen. Binnen 5 minuten liep DWOW uit naar 2-4. Eerst door een ingestudeerde en goed genomen vrije trap en even later vanuit de omschakeling na balverlies in de aanval.

Met nog 10 minuten te spelen zocht Nieuweboer vol de aanval. 5 minuten voor tijd benutte Sven Deen een penalty en met nog 2 minuten te spelen bracht Thijs Schouten de ploegen op gelijke hoogte. In de laatste minuut werd door de Nieuweboer spelers niet goed opgelet bij een vrije trap op de middenlijn en de vrijstaande DWOW speler bracht de 4-5 eindstand op het bord. Wederom een fraaie wedstrijd waarin Nieuweboer niet werd beloond voor het goede spel en onverdiend verloor.

Maandag 9 maart speelde Nieuweboer in Beverwijk tegen Demi Sport.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?