Medemblikker Vrijwilligersdag 2020

MEDEMBLIK – Op 28 maart organiseren vijf musea de Medemblikker Vrijwilligersdag. Het doel is om meer mensen kennis te laten maken met het leuke, gezellige en laagdrempelige karakter van vrijwilligerswerk in Medemblik.

Programma

De deelnemers worden op deze dag meegenomen in een geheel verzorgd programma. Met legervoertuigen en Citytours worden alle deelnemende musea bezocht en het vrijwilligerswerk wat daar wordt gedaan toegelicht.

Locaties en aanmelden

Deelnemende locaties zijn Nederlands Stoommachinemuseum, Educatief WOII Centrum, Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij, Stoomtram Hoorn – Medemblik en Kasteel Radboud. Let op! Om deel te nemen aan het programma moet je vooraf zijn aangemeld.

In verband met de logistiek is het aantal deelnemers beperkt. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden en zich aanmelden via de Medemblikker Vrijwilligersdag aanmeldpagina. Aanmelden kan tot en met zaterdag 21 maart.

Reageren via facebook