17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 18:35
Medemblik Actueel.

Loopgroep Medemblik wacht zware klus om het bevrijdingsvuur naar Medemblik te brengen

MEDEMBLIK – Ook dit jaar vertrekt er weer een grote groep hardlopers van de Loopgroep Medemblik naar Wageningen om even na middernacht het bevrijdingsvuur uit handen van de burgemeester van Wageningen te ontvangen en het daarna in estafette naar Medemblik te brengen. De aankomst zal ergens tussen 3 en 4 zondagmiddag zijn bij het FC Medemblik terrein waarna het vuur naar het oorlogsmonument aan de Breedstraat/Nieuwstraat zal worden gebracht waarna het bevrijdingsvuur daar zal worden ontstoken.

Het zal voor de lopers van de Loopgroep Medemblik geen gemakkelijke tocht gaan worden, een koude noordwestelijke wind zal de lopers zeker parten gaan spelen. Nu is de Loopgroep Medemblik wel gewend om door weer en wind te trainen, zo wist zij de afgelopen jaren vaker het weer als grote tegenstander te vinden op weg naar Medemblik vanuit Wageningen.

Komt u zondagmiddag massaal naar de Nieuwstraat in Medemblik om ze te onthalen?

Op de video ziet u een eerder gemaakte video van het 5 mei gebeuren op het 5 mei plein in Wageningen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?